Hjem » Top 10 » Top 10 mest populære opskrifter i april 2021

Top 10 mest populære opskrifter i april 2021

Så skulle endnu et blad vendes på kalenderen, og nu er vi i maj. Det betyder at det er tid til at se på hvilke opskrifter I har brugt mest flittigt i april måned. På månedens top 10 finder vi både gengangere, men også nye opskrifter der har fundet vej til toppen. I april har i for eksempel været helt vilde med at lave ramsløgsalt, lammekølle og spareribs! Det betyder at foråret er her, og grillsæsonen er begyndt! Hvor er det bare skønt at se at I bruger så mange af vores opskrifter, og flere og flere nye læsere kommer til hver måned. Tak fordi i følger med!

Lækker lammekølle på grill

Top 10 opskrifter i april

Nr 10 – Spareribs på grill

Grillsæsonen er startet, og vi forudser, at denne opskrift bliver rigtig populær de kommende måneder! Har du prøvet vores spareribs-opskrift?

Nr 9 – Kogt hamburgerryg

Nr 8 – varmrøget laks

Nr 7 – Rabarber gin hass

Nr 6 – Luftige pølsehorn

Nr 5 – Pasta med fløde og champignong

Nr 4 – Lammekølle på grill

Nr 3 – Sprøde kartofler i ovn

Nr 2 – Chokoladekage i kop

Nr 1 – Ramsløgsalt

Hvad synes du om opskrifterne?

Har du prøvet nogle af disse 10 opskrifter? Læg en kommentar herunder og fortæl os hvilken der er din yndlingsopskrift her fra januar 2021.

Tilmeld dig også gerne vores Facebookgruppe, hvor du kan vise billeder af den lækre mad du laver! Du finder Facebookgruppen her

Skriv en kommentar

KONTAKT

Redaktionen består af:
Tina Westergaard Møller
Rasmus Juul Møller

Mad for Madelskere udgives af:
WM Media
CVR: 38046799
Vinkelvej 16, 6520 Toftlund
[email protected]

COPYRIGHT

Alt tekst og alle billeder på denne hjemmeside tilhører Madformadelskere – Du må under ingen omstændigheder bruge vores materiale i hverken privat eller kommercielt henseende. Overtrædelse vil udløse et krav om kompensation.