Ovnbagte rodfrugter med honning

Der findes mange lækre slags rodfrugter og denne ret kan derfor laves i uendelig mange versioner. Vi elsker jordskokker og gulerødder herhjemme, så de er næsten altid at finde når vi laver retten, ellers bruger vi også tit kartofler, rødbeder eller pastinakker. Ovnbagte rodfrugter er helt fantastisk som tilbehør til mange retter, herhjemme spiser vi det ofte til frikadeller, en god bøf eller til kylling.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 personer

Ingredienser:
5 jordskokker
3 gulerødder
3 persillerødder
3 løg
2 fed hvidløg
4 spsk. Oliven Olie
2 spsk. akaciehonning
Salt og Peber

ovnbagte rodfrugter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fremgangsmåde:
Hvidløget skæres i skiver og de resterende grøntsager skæres i grove tern. Det hele kommes i et fad med olie, honning, salt og peber og det hele blandes godt sammen. Derefter bages rodfrugterne i ovnen i ca. 30-45 min. ved 200 grader eller til de er møre.

Velbekomme!

Reader Interactions

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Mad for madelskere - nem hverdagsmad for hele familien

Hej - Velkommen til...

Bag Mad for Madelskere gemmer der sig en lille familie bosat i Sønderjylland. Familien består af mor Tina, far Rasmus, Johannes på 4 år og Ellen på 3 år. Familiehunden Lasse er også med når der skal smages på retterne.

Relaterede indlæg

shares