Opskrifter med Hverdagsmad

Mange familier har en travl hverdag, der betyder at tiden i køkkenet ikke er den samme som den var dengang mor gik hjemme ved kødgryderne. For os er aftensmåltidet en rigtig vigtig dej af hverdagen, og vi prioriterer det meget højt. Derfor har vi nogen gange brug for nem aftensmad.
Det er det eneste tidspunkt på dagen hvor vi kan være sikre på alle sidder ved bordet samtidig og hygger sig med dejlig mad og taler om dagens strabadser.
Et godt tip hvis man har en travl hverdag, kan være at lave dobbelt portioner for eksempel i weekenden eller hvis man har tidligt fri en dag. Vi kan man fryse resterne ned til en travl dag, eller bruge dem dagen efter til nem aftensmad.
Det behøver ikke at tage lang tid at forberede familiens aftens måltid. Særligt hvis du har en sous vide eller en slowcooker, kan du spare tid ved at forberede og sætte maden over om morgenen.
Herunder finder du vores bedste opskrifter på nem aftensmad – velbekomme!

Opskrifter med Hverdagsmad

Stifado - Opskrift på den græske simreret stifado - Lav den i gryde eller trykkoger

Stifado

Stifado bringer gode ferieminder frem for mig. For mange år siden var jeg på Cypern sammen med min søster. Det var en helt fantastisk tur,

Gå til opskriften »

Frikadeller

JAAA! Vi skal have frikadeller. Der er efter min mening den Danske nationalret Nr.2, efter stegt flæsk med persillesovs selvfølgelig. Vi elsker frikadeller og de

Gå til opskriften »