Nemme bananpandekager

Kender du det at man lige sidder og har lyst til lidt lækkert til den søde tand? Ofte ender det her med en tur rundt i huset for at se om der mon gemmer sig noget slik et sted. Det skal være nemt, hurtigt og smage godt. Her er et nemt alternativ der opfylder alle kriterier. Disse lækre pandekager er nemme at lave, de indeholder kun tre ingredienser, og det tager ikke mere end 10 min. at tilberede. Så er der vist ingen undskyldning for at lade være…

Pandekagerne kan også anbefales til en lækker brunch eller dessert. Selvom der ingen sukker er i, gør bananen at pandekagerne smager dejligt sødt alligevel. Her har jeg lavet pandekagerne med vanilieskyr til og hakkede mandler, men alt tilbehør kan bruges. Det er kun fantasien der sætter grænser, brug fx frisk frugt, tørret frugt eller nødder for at give lidt knas til pandekagerne.

Bananpandekager

8 pandekager
Ingredienser:

2 æg
1 stor banan
1/4 tsk. kardemomme
Smør eller olie til stegning

Tilbehør: Vanilieskyr eller creme fraice og hakkede mandler

Bananpandekager2

Fremgangsmåde:
Slå to æg ud i en skål og tilsæt 1/4 tsk. kardemomme. Mos en banan med en gaffel og bland det med æggemassen. Rør det hele sammen og varm i mens en pande op på middel varme. Kom smør eller olie på panden og herefter 1-2 spsk. dej til hver pandekage. Hvis du har en stor pande kan du sagtens stege 3 af gangen. Når pandekagen er fast og gyldenbrun på den ene side, vendes den og steges færdig. Fortsæt sådan til du ikke har mere dej, og server pandekagerne varme med lækkert tilbehør. 

Tip: Hvis man ønsker en helt ensartet dej kan man blende banan med æg og kardemomme, men jeg kan nu godt lide de små stykker af banan der bliver tilbage når den bare bliver most. 

Velbekomme. 

Sending
User Review
0 (0 votes)

Reader Interactions

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Mad for madelskere - nem hverdagsmad for hele familien

Hej - Velkommen til...

Bag Mad for Madelskere gemmer der sig en lille familie bosat i Sønderjylland. Familien består af mor Tina, far Rasmus, Johannes på 4 år og Ellen på 3 år. Familiehunden Lasse er også med når der skal smages på retterne.

Relaterede indlæg

shares