Mopsauce No.1

Mopsauce bruger jeg mest når jeg laver langtidsstegt kød på grillen. Det er med til at give smag og holde kødet saftigt. De fleste tænker nok på det i sammenhæng med pulled pork, men jeg bruger det nu også til andre ting som kylling og nogen gange også til spareribs. Opskriften er ganske enkel.

Ingredienser:

5 dl. God ufiltreret æblejuice
2 dl. Æblecidedereddike
1 dl. Brun farin
Evt. et par skiver løg og lidt chili eller de krydderier man vil have til at træde frem i smagen

Fremgangsmåde:

Bland alle ingredienser i en gryde og varm stille op, når sukkeret er opløst er mopsaucen klar. Gem den i køleskabet til den skal bruges.

Velbekomme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Mad for madelskere - God familiemad hver dag

Hej - Velkommen til...

Bag Mad for Madelskere gemmer der sig en lille familie bosat i Sønderjylland. Familien består af mor Tina, far Rasmus, Johannes på 4 år og Ellen på 3 år. Familiehunden Lasse er også med når der skal smages på retterne.

Relaterede indlæg

shares