Indhold

Madelskere på tur – Sæby

Indhold

En af sommerferiens første familieudflugter gik til Sæby – en lille hyggelig by i Nordjylland. Sæby har en hyggelig gågade med et fint udvalg af butikker og caféer. Vi var også et smut forbi den lokale glaspuster, hvor man kunne se det fine håndværk blive udført. Herefter nød vi det gode vejr med en gåtur på strandpromenaden og besøget i Sæby blev afsluttet med en frokost  hos Jacob med en helt fantastisk fiskebuffet.

Sæby1

Sæby2

Vores gåtur førte os også forbi den gamle vandmølle i Sæby.

Sæby3

Flot udsigt til byen på vej tilbage mod havnen af strandpromenaden.

Sæby4

Sæby5

Fiskebuffenten hos Jacobs Fiskerestaurant er bestemt et besøg værd. Vi besøgte restauranten til frokost, og der var restauranten helt fyldt. Da vi så buffeten vidste vi hvorfor – der var alt hvad man kunne forestille sig af fisk og skaldyr. Lige fra sild, fiskefrikaldeller og fiskefileter til jomfruhummere, krebs, muslinger og store krabbeklør samt to slags fiskesuppe. Der var masser af lækkert tilbehør, selvom man jo selvfølgelig spiser mest af fisken! Vi spiste til vi var lige ved at revne – det smagte simpelthen bare så skønt. Vi var især glade for den ene suppe med fennikel og krebsehaler og så var jomfruhummerne også et stort hit. Vores mindste madelsker kunne også være med og mæskede sig i rejer og laks. Prisen for en frokostbuffet på 139kr er i vores øjne meget fair i forhold til hvor meget lækker fisk man får for pengene.

Restauranten ligger på 1. sal på havnen i Sæby – du kan nemt se det store skilt. Personalet var søde og smilende og vi havde en rigtig god oplevelse. Stedet er børnevenligt – både med maden og med faciliteterne, der er børnestole og puslefaciliteter. Vi er sikre på at vi kommer igen næste gang vi er i Sæby eller i nærheden – for den fiskebuffet er værd at køre efter. Så hvis I en gang er i området så tag endelig derind forbi – Det vil I med garanti ikke fortryde. Bestil evt. bord i forvejen, da der altid er mange mennesker.

Sæby6

Sæby7

Sæby8

Sæby9

Denne artikel er skrevet af:

Rasmus Juul Møller

Rasmus Juul Møller

Rasmus er familiefar og madelsker med stort M. Han elsker at stå bag grillen eller pizzaovnen og servere mad, som familie og venner elsker at spise. Rasmus er uddannet teknisk designer, og hans kreativitet ses også i køkkenet, hvor han elsker at frembringe nye retter og kombinationer, der får smagsløgene til at synge. Han elsker gadgets og mad der kan grilles, laves i sous vide eller med noget nyt sejt udstyr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Mad for madelskere - God familiemad hver dag

Hej - Velkommen til...

Bag Mad for Madelskere gemmer der sig en lille familie bosat i Sønderjylland. Familien består af mor Tina, far Rasmus, Johannes på 4 år og Ellen på 3 år. Familiehunden Lasse er også med når der skal smages på retterne.

Relaterede indlæg