Laksefad med grøntsager

Lækker og nemt laksefad med masser af grøntsager! Fisken kan krydres Jeres yndlings krydderier og grøntsagerne kan vælges efter hvilke man bedst kan lide og hvad der er i sæson. Her har vi valgt at tilberede retten i ovnen, men den kan også nemt laves i en alupakke på grillen.

Laksefad1

Ingredienser:
4 gulerødder
1 porrer
2 løg
4 tomater
1 broccoli
2 peberfrugter
4 laksefileter
1 økologisk citron
Olivenolie
Ramsløgsalt
Peber

Laksefad2

Fremgangsmåde:
Start med at rengøre alle grøntsager og skræl gulerødder og løg. Skær alle grøntsager ud i grove stykker og læg dem i et ildfast fad. Krydder med salt og peber og hæld lidt olivenolie ud over grøntsagerne. Bland det hele rundt og bag det i ovnen ved 200 grader i 15 min. Tag herefter fadet ud og læg laksestykkerne oven på grøntsagerne. Laksen er krydret med peber og ramsløgsalt. Læg en skive citron på hvert stykke fisk, og pres resten af citronen ud over hele fadet. Sæt faddet i ovnen igen i ca. 20 min. til laksen er færdigbagt.

Velbekomme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Mad for madelskere - God familiemad hver dag

Hej - Velkommen til...

Bag Mad for Madelskere gemmer der sig en lille familie bosat i Sønderjylland. Familien består af mor Tina, far Rasmus, Johannes på 4 år og Ellen på 3 år. Familiehunden Lasse er også med når der skal smages på retterne.

Relaterede indlæg

shares