Kæmpetarteletter, torvehallen og røget laks

Reklame | I samarbejde med Bornholmtours.

Formiddagen blev brugt på en tur op til Rytterknægten, og selvfølgelig skulle vi også op i tårnet fra 1856. Efter tårnet gik vi en tur rundt i skoven, og selvom det småregnede var skoven smuk og børnene nød at løbe rundt i det kuperede terræn.

Almindingen ved rytterknægten

Ekkodalen og Genlydstarteletten

Vi kørte til Ekkodalen, hvor vi havde bestilt bord på Café Genlyd for at prøve den berømte genlyds-tartelet. 500 grams tartelet – det er altså ikke for sjov. Selvfølgelig tog både Rasmus og Johannes kampen op – Johannes nåede dog ikke helt i mål. Men han gjorde et ihærdigt forsøg. Vi fik at vide at de langer mellem 35.000 og 40.000 kæmpe-tarteletter over disken om året! Det er altså virkelig en ordenlig stak! Men de var virkelig også gode, og bestemt en sjov oplevelse.

Cafe genlyd
Kæmpetartelet ekkodalen

Efter den store frokost tog vi en tur i Ekkodalen for at gå en tur. Vi endte med at gå hele vejen rundt om Ekkodalen, og det blev alligevel til en del kilometer i de små ben.

Torvehal Bornholm

På vejen hjem besøgte vi Torvehal Bornholm i Rønne. Her fik vi købt et lager af vores ynglings-varer fra Bornholm, og også lidt nye ting vi ikke har prøvet før. Torvehallen er et besøg værd hvis du vil shoppe masser af lækre bornholmske produkter på ét sted. Der er god stemning, og også en café med mulighed for at spise lidt god mad.

Torvehal Bornholm

Røgeriet i Snogebæk

Vi bor så dejligt her i Balka. Og så er det tæt på Snogebæk, som har et skønt Røgeri. Ellen ville have røget laks til aften, så vi smuttede hurtigt forbi røgeriet og fik købt et stykke varmrøget laks og nogle af de gode fiskefrikadeller med remoulade til aftensmaden. Simpelt og godt. Når man bare har god fisk, behøver man ikke så meget mere for at få et godt måltid mad.

Snogebæk røgeri

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Mad for madelskere - God familiemad hver dag

Hej - Velkommen til...

Bag Mad for Madelskere gemmer der sig en lille familie bosat i Sønderjylland. Familien består af mor Tina, far Rasmus, Johannes på 4 år og Ellen på 3 år. Familiehunden Lasse er også med når der skal smages på retterne.

Relaterede indlæg

shares