TILMELD NYHEDSBREVET

– og få E-bogen “10 nemme hverdagsretter”

Chiapandekager med banan og mandelmel

Sponsoreret indlæg: Vi har været så heldige at få lov til at teste nogle produkter fra Bodylab.dk’s superfoods. Det skal ikke være nogen hemmelighed at vi ikke ligefrem var storforbrugere af Chiafrø før vi fik denne spændende “opgave”, så vi har måtte være kreative. Vi har testet og leget med forskellige opskrifter, med meget blandede resultater. Men nu skete det fantastiske at vi kom frem til en skøn opskrift vi gerne vil dele med jer. Opskriften er på Chiapandekager, og er lavet med chiafrø og mandelmel fra Bodylab.dk’s superfoods. Pandekagerne smager skønt med en sød og rund smag af mandel og banan, og passer skønt på et brunchbord. De kan spises med fx frugt, skyr eller en lækker honning ud over.

Chiapandekager

Chiapandekager

Ingredienser:
2 bananer
2 æg
50g mandelmel
20g chiafrø
Smør til stegning

Fremgangsmåde:
Start med at mose bananerne godt. Rør dem sammen med to æg, og tilsæt mandelmel og chiafrø. Bland det hele godt sammen, og varm en pande op til at stege pandekagerne på. Smelt en klat smør på panden, og steg pandekagerne med en tykkelse på ca. 5mm. De skal steges ved middelvarme i ca. 2 min. på hver side, til de er lækre og gyldne.

Velbekomme.

Dette indlæg er sponsoreret af Bodylab.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Mad for madelskere - God familiemad hver dag

Hej - Velkommen til...

Bag Mad for Madelskere gemmer der sig en lille familie bosat i Sønderjylland. Familien består af mor Tina, far Rasmus, Johannes på 4 år og Ellen på 3 år. Familiehunden Lasse er også med når der skal smages på retterne.

Relaterede indlæg

shares