BROWSER-NOTIFIKATIONER

Browser-notifikationer er en pop-up på din skærm, som du kun vil modtage hvis du selv har tilmeldt dig denne service her på siden. Der er mange der er glade for at modtage denne notifikation med inspiration til aftensmaden og nye opskrifter.

Hvis du modtager disse notifikationer, så er det noget du selv har tilmeldt dig, da ingen andre end dig eller andre brugere på din computer kan gøre det.

Tilmeld notifikationer

Du tilmelder dig notifikationer på den lille røde klokke i højre nederste hjørne, eller ved at klikke på “Tillad” når du bliver spurgt om du vil modtage notifikationer.

Afmeld notifikationer

Det er kun dig selv der kan tilmelde og afmelde notifikationer i din browser. Det er altså ikke spam eller noget nogen har tilmeldt dig uden at du har bedt om det, det er nemlig kun dig selv der kan tilmelde dig.

Vi indsamler ikke dine oplysninger, og kan altså ikke afmelde notifikationerne for dig selvom du skriver til os.

Det er dog nemt selv at afmelde dem hvis du ikke længere har lyst til at modtage notifikationer.

Du kan nemt afmelde dig vores notifikationer med denne fremgangsmåde:

1. Gå ind på https://www.madformadelskere.dk/
2. Klik på den lille hængelås øverst ved adresselinjen
3. Under notifikationer vælger du bloker

Herefter vil du ikke længere modtage notifikationer fra madformadelskere.dk – Du kan altid tilmelde dig igen hvis du fortryder.

Du er altid velkommen til at kontakte os på [email protected] – Vi kan som nævnt dog ikke afmelde browser notifikationer for dig, da det kun kan gøres i din egen browser hvor du har tilmeldt dig.

KONTAKT

Redaktionen består af:
Tina Westergaard Møller
Rasmus Juul Møller

Mad for Madelskere udgives af:
WM Media
CVR: 38046799
Vinkelvej 16, 6520 Toftlund
[email protected]

COPYRIGHT

Alt tekst og alle billeder på denne hjemmeside tilhører Madformadelskere – Du må under ingen omstændigheder bruge vores materiale i hverken privat eller kommercielt henseende. Overtrædelse vil udløse et krav om kompensation.